top of page

THAPA YOGA OG BEHANDLINGSSENTER

Thapa Yoga drives av Rabin Thapa som kom fra Nepal til Norge i 2011.

Han startet opp yoga senteret Balanzen på Hadeland hvor han underviste i yoga og holdt workshops og ga behandlinger. Rabin arbeidet også som massasjeterapaut og han har utviklet sin egen massasjeform som han kaller integrert healing massasje som du kan lese mer her: 

 

 

 

Før Rabin kom til Norge hadde han sitt eget senter i Kathmandu, Kathmandu center of healing, hvor han underviste i hovedsak turister i yoga og thaimassasje og holdt kurs i å spille på tibetanske syngeboller. Han har studert i Sør-India ved Sivananda Vadanta Ashram for lære mer om Yoga og Ayurveda og har også en mastergrad i Reiki fra Nepal. Han er også utdannet lærer i bruk av tibetansk syngeboller som et selvutviklings verktøy og som han også bruker som en del av sine massasjer.

I dag arbeider Rabin som lærer på Hadeland folkehøyskole hvor han underviser yoga på de enkelte linjer i tillegg til at han arbeider med elevene på flere plan. I 2020 opprettet han Thapa Yoga og behandlingssenter hvor han tilbyr yogaundervisning og gir massasjebehandlinger. 
 

RABIN THAPA
 

DSC_3626Rabin Lys.jpg
bottom of page